Själens väg till hel(ig)het

Tidigare liv

Jag guidar dej tillbaka i tiden till ett tidigareliv.
Ett sätt är att tex följa ett symtom genom olika liv,tex en klient som söker för obotlig migrän upplever hur hon/han blivit sårad i huvudet,återupplevelsen av den situationen med allt vad det innebär av känslor och insikt räcker ofta till att migränen ska upphöra.
Jag kommer att leda dej till viktiga händelser. Efter dödsögonblicket för jag dej in i en tidlös plats och du förstår hur saker och ting hänger ihop, vad vill klienten egentligen säga till sej själv-vad ska klienten lära av situationen.Detta är sannerligen självinsikt.
Pris: 950 kr


Regression till ett tidigare liv. Det blir lätt för dej eftersom det knappast går en dag utan att man berättar ett gammalt minne. Vet att allt finns arkiverat i ditt minne men att vi har olika sätt att arkivera dom. En del ser dom, en del hör dom, en del känner dom. Den första gången kan upplevelserna kännas overkliga men oroa dej inte för det, det är så alla känner. Knepet är att bli involverad i det som händer. Du kan se ,höra, eller känna, bara berätta så kommer det i gång. Så när du tillåter berättelsen att berätta sej själv så kommer ett flöde av information från det förflutna att fascinera dej. Ju mer du berättar ju mer kommer fram. Jag kommer att ställa frågor och leda dej till viktiga händelser. Jag kommer att föra dej till dödsögonblicket, om så behövs kommer jag att leda dej till att uppleva händelsen utifrån så att du kan tala objektivt om den. Efter dödsögonblicket för jag dej in i en tidlös plats i vilken allting faller på plats och du förstår hur allt hänger i hop. Du kommer att förstå vad du har att lära av det tidigare livet, jag kommer att hjälpa dej att utröna vilka nya insikter själen vunnit och du kommer att kunna svara ärligt och snabbt. Kom ihåg att när du talar utifrån det undermedvetna talar du innan du tänker så tillåt informationen flöda. Mot slutet kommer jag att be dej ta med allt som gynnar din utveckling i ditt nuvarande liv och lämna sånt som inte hjälper dej vidare. När du är inne i ett tidigare liv kommer du att vara medveten om alla vardagliga ljud här ute och inne men kom ihåg att du kan låta dom ingå i din upplevelse eller bara låta dom gå. Du kan se dej själv ur olika vinklar, du kan gå framåt och bakåt i tiden, men du behöver inte oroa dej för hur det går till eftersom ditt undermedvetna tar hand om hela proceduren.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Anneli Schöldström | Svar 22.10.2019 12:17

Hej, utför du detta direkt eller via telefon? Kontakta mig gärna för ytterligare info. Mvh Anneli Schöldström tel 0703903833 anneli.schoeldstroem@hotmail.com

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.10 | 22:59

Hejsan! Jag tar inte emot klienterna pga covid 19. Mvh Annelie

...
06.10 | 22:25

Hej! Har du börjat ta emot klienter nu? :)

...
01.07 | 17:21

Hejsan! Jag tar inte emot klienter nu pga covid. Vill du kan man boka Healing på distans. Ring 0730461730 för att boka in en tid. Mvh Annelie

...
01.07 | 11:48

Hej
Kan man boka healing hos dig trots covid19?
Med vänlig hälsning,
Ida

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS