Själens väg till hel(ig)het

Tidigare liv

Jag guidar dej tillbaka i tiden till ett tidigareliv.
Ett sätt är att tex följa ett symtom genom olika liv,tex en klient som söker för obotlig migrän upplever hur hon/han blivit sårad i huvudet,återupplevelsen av den situationen med allt vad det innebär av känslor och insikt räcker ofta till att migränen ska upphöra.
Jag kommer att leda dej till viktiga händelser. Efter dödsögonblicket för jag dej in i en tidlös plats och du förstår hur saker och ting hänger ihop, vad vill klienten egentligen säga till sej själv-vad ska klienten lära av situationen.Detta är sannerligen självinsikt.
Pris: 900kr


Regression till ett tidigare liv. Det blir lätt för dej eftersom det knappast går en dag utan att man berättar ett gammalt minne. Vet att allt finns arkiverat i ditt minne men att vi har olika sätt att arkivera dom. En del ser dom, en del hör dom, en del känner dom. Den första gången kan upplevelserna kännas overkliga men oroa dej inte för det, det är så alla känner. Knepet är att bli involverad i det som händer. Du kan se ,höra, eller känna, bara berätta så kommer det i gång. Så när du tillåter berättelsen att berätta sej själv så kommer ett flöde av information från det förflutna att fascinera dej. Ju mer du berättar ju mer kommer fram. Jag kommer att ställa frågor och leda dej till viktiga händelser. Jag kommer att föra dej till dödsögonblicket, om så behövs kommer jag att leda dej till att uppleva händelsen utifrån så att du kan tala objektivt om den. Efter dödsögonblicket för jag dej in i en tidlös plats i vilken allting faller på plats och du förstår hur allt hänger i hop. Du kommer att förstå vad du har att lära av det tidigare livet, jag kommer att hjälpa dej att utröna vilka nya insikter själen vunnit och du kommer att kunna svara ärligt och snabbt. Kom ihåg att när du talar utifrån det undermedvetna talar du innan du tänker så tillåt informationen flöda. Mot slutet kommer jag att be dej ta med allt som gynnar din utveckling i ditt nuvarande liv och lämna sånt som inte hjälper dej vidare. När du är inne i ett tidigare liv kommer du att vara medveten om alla vardagliga ljud här ute och inne men kom ihåg att du kan låta dom ingå i din upplevelse eller bara låta dom gå. Du kan se dej själv ur olika vinklar, du kan gå framåt och bakåt i tiden, men du behöver inte oroa dej för hur det går till eftersom ditt undermedvetna tar hand om hela proceduren.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Isa | Svar 16.12.2015 10.31

Hej! Mycket på din sida intresserar mig och jag skulle vilja boka in mig på någon eller några aktiviteter, men jag saknar en "knapp" där jag kan boka en tid.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.09 | 20:39

Hejsan Marianne ring mej på 0730461730 för att boka tid.Mvh Annelie

...
19.09 | 20:02

Hej,jag heter Marianne och skulle vilja boka en tid för heeling en timme.
Tacksam snarast för svar.Jobbar inte så jag är flexibel med tider.

...
13.05 | 18:14

Hejsan! Jag guidar dej så du kan möta nära o kära från andra sidan. Det är andevärlden som bestämmer vilka du ska möta.Ring mej gärna på tel 0730461730

...
13.05 | 14:06

Jag skulle vela boka tid hos dig för att få kontakt med min mamma som nyligen gått bort, kan du göra sånt?

Med vänlig hälsning, Anna Persson

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen hemsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS