Fysiska resan och emotionella resan

Finn ditt sanna jag. Din inre källa.

"DEN INRE RESAN"


Vill du uppleva ett liv med en inre frihet, glädje, sann kärlek till dig själv och andra, inre trygghet, bra självkänsla, inre tillit och en inre frid och harmoni samt klarhet och en inre meningsfullhet, gör den Inre Resan .
Jag är utbildad av Kjell Haglund.

För att må bra i kropp och själ krävs att du släpper "gamla" livsmönster, livslögner, trauman, blockeringar och nedtryckta känslor samt situationer och händelser och alla dina negativa föreställningar som du har om dig själv och livet och tar till dig nya livssanningar som känns meningsfulla för dig och som får dig att må bra. Att må bra handlar inte bara om att den fysiska kroppen får sitt, utan lika mycket att du bearbetar ditt inre.

Genom den Inre Resan kan du få hjälp att se allt det "gamla" som finns i din ryggsäck och som du har med dig från din uppväxt fram till nu och tag i det som finns i den och göra något åt det, så att du kan släppa dessa och gå vidare i livet utan alla dessa "tyngder" så att du kan börja leva ett må bra liv, ett liv i kärlek, glädje och meningsfullhet.

Jag brukar säga att när man är nyförälskad så är man lycklig och mår väldigt bra och är närvarande i nuet även om man inte har en krona i fickan. Ingenting kan förstöra ens dag.
 Att göra en inre resa och att hitta sitt sanna jag och "landa" i sig själv för dig till en nyförälskad tillvaro utan att behöva vara nyförälskad ,detta innebär även att du kommer att hitta tillbaks till glädjen och kärleken i livet.

Vad handlar den Inre Resan om?
 Starkt förenklat, en inre resa, in till din innersta kärna, ditt sanna jag, kärleken. Utifrån ditt sanna jag och kärleken får du sedan möjligheten att lösa upp "gamla" livsmönster, livslögner, trauman, blockeringar och nedtryckta känslor samt situationer och händelser samt alla dina negativa föreställningar som du har om dig själv och livet och kanske avsluta gamla, olösta konflikter så att du kan börja leva som den du verkligen är.

Den Inre Resan processen är väldigt stark och jag vill inte likna den med andra processer, som jag provat på. Egentligen handlar den Inre Resan om mycket, mycket mer. I korthet går metoden ut på att du guidas genom olika steg till ökad självkännedom och självinsikt.
 Den Inre Resan används även som ett verktyg för att nå in till själens nivå, ditt sanna jag. 
Jag tycker att man bör göra båda resorna emotionella och fysiska.Har man mycket i sitt bagage behövs flera resor.I den emotionella resan går du känsla för känsla tills du kommit till din innersta kärna, till den du egentligen är ,   sen görs en healingprocess upp genom dom känslor du haft på vägen ner.
 Fysiska resan: Du gör en resa ner i kroppen  och ser efter orsaken till ditt problem.
Pris: 950 kr//resa. Välkommen .Ring 0730-461730 el. ta kontakt på min hemsida.
"

Vad går den inre resan ut på:

Tanken bakom  den Inre Resan ligger i tron på att det bakom varje känsla vilar ett cellulärt minne som kroppen och själen bär med sig genom livet. Detta minne gör att vi reagerar instinktivt och vanemässigt i många vardagliga situationer. Vårt cellminne har även lagrat allt det som vi inte bekräftat utan allt som vi tryckt ner såsom negativa känslor, händelser och situation. Gamla "minnen" fortlever och tar sig uttryck i hur vi behärskar konflikter, lever i relationer osv. Om man kan nå bakom denna illusion, som minnet byggt upp, vilar där den fullständiga sanningen. Vi är som ryska dockor: om man börjar skala av alla händelser och föreställningar om sig själv och omgivningen återstår till slut bara den rena essensen, kärleken och ditt sanna jag. När egen healing sker på detta plan händer det ofta att kroppen läks från sjukdom, smärta, tomhet, meningslöshet och rädslor. Det är helt enkelt en bieffekt utav att cellminnet och det bakomliggande medvetandet har programmerats om på ett nytt, konstruktivt sätt och då försvinner de fysiska symtom som manifesterats genom det gamla begränsade synsättet.

En intressant iakttagelse jag gjort är att vi oftast är mer rädda för att gå in i ljuset än vad vi är att sitta kvar i plågsamma känslor och föreställningar och älta dem. Men tro mig, om vi bara kan tillåta oss att helt och fullt utforska vårt inre så blir de som ett rengörande vatten som sköljer igenom oss!

Det fina med den Inre Resan är att du helar dig själv på alla nivåer. Här är det ingen person som ger dig healing och som du sedan måste komma tillbaka till för "påfyllning". Kvalitéten i att göra en egen inre resa är att resultatet är bestående, det är du som är din egen terapeut. Har du lyckats läka en bit av dig själv är det för livet.


Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.10 | 22:59

Hejsan! Jag tar inte emot klienterna pga covid 19. Mvh Annelie

...
06.10 | 22:25

Hej! Har du börjat ta emot klienter nu? :)

...
01.07 | 17:21

Hejsan! Jag tar inte emot klienter nu pga covid. Vill du kan man boka Healing på distans. Ring 0730461730 för att boka in en tid. Mvh Annelie

...
01.07 | 11:48

Hej
Kan man boka healing hos dig trots covid19?
Med vänlig hälsning,
Ida

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS