Dagbok

Måndagen den 20 september

Längesedan jag skrev nu.
 Känns så bra att jag tog beslutet att gå Terry Evans medial undersökning och rening sk ghoastbusters.
Vilken fantastisk resa det har varit.
När jag vill förändra mina omständigheter måste jag först förändra mina tankar. När jag hämtar posten, förväntar jag mej en räkning eller förväntar jag mej en inkomst.
Jag förväntar mej en inkomst.

Tisdagen 15 Juni

I dag ska jag vara ärlig mot mej själv. Bara jag vet vad jag verkligen önskar och vill. Följer känslan inom mej. Dags för lite förändringar för att nå de mål jag satt.

Nu börjar ett nytt projekt. Det här är bara början. Övning ger färdighet. Jag ger mej in i det här med lekfullhet, kärlek  och en härlig lyckokänsla. Om man inte gör något så står man kvar på samma ställe.När man tar steget så är det utveckling. Mina barn lär mej så mycket. Tack för att ni valde just mej.

I dag sköljer jag bort allt gammalt skräp som jag har samlat på mej och fyller mej med ny kraft och energi.
Ger mej en helkroppsmassage  och sen en mysig fredagsmys med familjen.

Det handlar om självkänsla,självförtroende och kommunikation. Säger en sak menar en annan. Då blir det konflikt i det undermedvetna. Så vad är det det undermedvetna försöker säga till mej som jag inte lyssnar på??????

Nytt år. Nya möjligheter. Jag ser tillbaka på 2009 och ser vad det har gett mej. Undrar vad 2010 ger mej.Jag känner att det ligger någonting och gror  och som är på väg att utvecklas.Jag står med båda fötterna på jorden, jag känner styrkan, jag lämnar det gamla bakom mej , tar med mej erfarenheterna och visdomen. Nu följer jag glädjen och friheten i mitt hjärta,jag följer flödet.

Känner att jag ska vara medveten om det nya som kommer in i mitt liv.Jag är också medveten om min kraft och mina begränsningar.Dags att sätta igång med något som jag velat göra länge. Förändra en gammal vana.

Nu har jag mött min rädsla.Jag känner mej stark.
Nu ska jag känna hur jag ska gå vidare.
Jag ska inte behöva vända mej bort,
bomben ligger då kvar och bara väntar på att få explodera.

I dag har jag ett beslut att fatta.Jag känner att jag ska  bestämma hur jag vill använda min energi nu och i framtiden. Jag känner att det finns en rädsla som stoppar mej från att nå mitt mål. Vad händer om jag möter den?

I dag känner jag att jag har balans.
Jag står med båda fötterna på jorden.
Jag känner tacksamhet,styrka,trygghet,beslutsamhet,ödmjukhet.

I dag lossar jag spikarna som håller mej fast. En efter en.
Känns så skönt.Hur vill jag leva mitt liv? Var det det här jag hade tänkt mej? Vilka fördelar och nackdelar finns det med att ha det så här? Hur ska jag gå vidare nu utifrån det som kom fram i mina svar?

I dag är det första advent och det första ljuset jag tänt.
I dag ska jag vara uppmärksam på alla små val och möjligheter jag har i varje situation i livet.
Jag ska känna efter om valen kommer från mej eller om det är något som jag gör för att jag alltid gjort så.
Jag väljer att förändra åtminstone en sak i dag.

Kärlek och harmoni.Ge dej själv så mycket omtanke och uppmärksamhet som möjligt. Skäm bort dej och ge dej åtminstone en sak eller händelse du tycker om.

I dag ska jag reflektera över i vilka situationer jag tvivlar på min egen förmåga.Jag överlämnar till universum att ge mej det jag behöver i dag.
Packar för en spännande vecka nere hos Terry Evans.

I dag har jag köpt mej en cittra. Vad stor den är, vad många strängar den har. Känns helt otroligt. Hur ska jag kunna lära mej det här? Ska bli mycket utmanande att få lära sej det här instrumentet, skjuter bort tankarna på vad har jag nu gett mej in på? Ska bli mycket intressant att se vad som sker Jag har bett om hjälp.

I dag kapar vi alla banden från det förflutna som håller oss tillbaka.

I dag får du omvärdera mycket av det du trott på. Gör något helt nytt i dag, som att gå någonstans där du inte brukar gå. eller träffa människor du inte tycker att du har något gemensamt med och försök att hitta det som berikar dej.

Inte skrivit här på 2 dagar. Jag har världens bästa före detta arbetskamrater som bjudit mej på en resa till Åland. Med god mat,dryck och framför allt många gladaskratt.
Tack för en jättetrevlig resa som jag nu har med mej och kan glädjas åt.
I dag är en dag då jag kan kapa banden med det som stoppat mej i det förflutna. Jag lägger märke till när jag låter mej styras eller manipuleras av andras vilja.

Balans. Väga för och nackdelar.Att kunna stå stadigt och känna att man har balans ,det får man om man vägt varje beslut,dvs balansera mot varje tanke dess absoluta motsats.

Funderar på vem jag är. Jag behöver inte fundera . Jag har gjort hypnoanalys och många tidigare liv.
Nu är det dags att använda sej av dom kunskaperna.

I dag kan du bestämma hur du vill använda din energi nu och i framtiden. Du mår bra av att sätta gränser för din tid och välja bort saker som tar tid ur ditt liv.

Det här är en dag där du ska hitta roliga tillfällen så ofta som möjligt. Fundera över vilka händelser och människor som ger dej glädje. Känn din egen inre glädje.

Se på tiden och omständigheterna kring varje händelse som tjänare till din vilja.Vad vill jag och vad  händer i dag?

Det är bättre att fatta ett beslut än att gå och älta,det ger inga förändringar. Oro och ängslan kan vara långvarig brist på agerande.

Universum förser mej med möjligheter och tillgångar.
Var uppmärksam på allt som kommer till dej i dag.

Sömn: Behöver du mer vila? Skär ner på onödiga aktiviteter och ge dej en god natts sömn. Om känslor uppretar dej eller  håller dej vaken skicka upp dom till dina änglar. Du kan lätt göra det  genom att mentalt se din ängel hålla en buckla. Lägg alla problem i den och ängeln tar dom med till himlen där allt löser sej.

I dag har  en kollega från Kramfors hälsat på. Tack Agnetha för det, det är hon som ska ha kurs i djurkommunikation här, så ni som är intresserade av det anmäl er,det startar en kurs efter nyår.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

carina Söder | Svar 12.12.2018 10:36

Kursen i djurkommunikation-vilka dagar/tider och pris på kursen?

Annelie 12.12.2018 12:11

Hejsan! Har ingen kurs på gång och har inte planerat in någon 2019. Ha det gott Annelie

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.10 | 22:59

Hejsan! Jag tar inte emot klienterna pga covid 19. Mvh Annelie

...
06.10 | 22:25

Hej! Har du börjat ta emot klienter nu? :)

...
01.07 | 17:21

Hejsan! Jag tar inte emot klienter nu pga covid. Vill du kan man boka Healing på distans. Ring 0730461730 för att boka in en tid. Mvh Annelie

...
01.07 | 11:48

Hej
Kan man boka healing hos dig trots covid19?
Med vänlig hälsning,
Ida

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS